Barn som åbner julekalender

Hold dig opdateret på de nyeste julekalendere

Alle forældre kender det. Julen nærmer sig og udover at man skal til at tænke på gaver og det at få handlet ind til juleaften, skal man også finde en julekalender til børnene. Det kan være svært at finde den rigtige julekalender til børnene, da deres meninger og præferencer skifter fra dag til dag, ligesom markedet for julekalendere får nye udgaver og versioner hvert år. Det dine børn elskede sidste år, elsker de måske ikke i dag og hvis de gør, så findes den julekalender måske ikke i dag. Det kan være svært at skulle navigere rundt i som forældre og man ønsker ikke at skuffe sine børn, så oven i alle de andre ting man skal huske til jul, kan man godt opleve at føle sig stresset. Hvordan finder man så den helt rigtige julekalender til sine børn? Det kan man gøre på mange måder, så vi har valgt et par stykker ud, som du kan læse mere om i denne artikel.

Hold øje med producenternes hjemmesider

En måde at holde sig opdateret på, er ved at følge med på producenternes hjemmesider, samt på deres sociale medier. Her man i slutningen af september/starten af november, ofte se hvilke julekalendere der putter på markedet det pågældende år. Jeg så årets bedste julekalendere til børn ved at klikke her, men der findes også mange andre forskellige steder på nettet og på de sociale medier, hvor man kan følge med.

Snak med forældrene til dine børns venner og veninder

En anden god måde at holde sig opdateret på, er ved snakke med forældrene til dine børns venner og veninder. Der er altid en eller flere forældre, som har læst eller set noget, som man ikke selv er faldet over og det kan derfor være et godt sted, at søge informationer om de julekalendere der tilgængelige. Sidste men ikke mindst, så er det også en god måde at vende tips og idéer til julen, forældre imellem.

Hav dine børn med på råd når du skal vælge

Selvom det er dig der betaler, så er det en god idé at have dine børn med på råd, når du skal vælge en julekalender til dem. Det kan være at de har en helt bestemt idé, til hvilken julekalender de gerne vil have og det er ikke nødvendigvis den samme, som du havde forestillet dig. Så snak med dine børn, se på alle de forskellige muligheder sammen og lade dem vælge den julekalender de synes bedst om.

Bedøm denne side

Klik på en stjerne