De bedste gaver til pigen på 10 år

De bedste gaver til pigen på 10 år (som fylder 10 år i 2024 )

Har du svært ved at finde på gaver til pigen på 10 år? Måske leger hun ikke rigtigt med legetøj længere, og du kan ikke finde ud af, hvad du så skal give hende?

Bare rolig, hjælpen er her. Denne guide hjælper dig med at finde den perfekte gave til pigen, som ikke helt er teenager endnu, men heller ikke er en lille pige længere. Guiden er pakket med gaver, som passer perfekt til alderen og de interesser piger på 10 år kan have.

Så dyk ned i den og find de perfekte gaver til pigen på 10 år!

Mikroskop sæt - Forstør op til 1200 gange

Personlig stjernehimmel plakat til værelset

Tavler og tilbehør

Personlige strømper til børn med billede

Smartwatch til børn

Personlige medaljeholder med navn

Personlig fotobog med billeder og tekst

Personlige krus med billede

Kæledyrs portræt

Tøj til børn pakketilbud: Vælg 6 for 380 kr.

Personligt sengetøj

Personligt Uno kortspil med billeder

Personligt armbåndsur til børn

Henter...

Find de bedste gaver til pigen på 10 år

Mangler du gaveideer til 10 årige piger? Så er du landet på det rette sted. Hele guiden her er her for at hjælpe dig. Vi giver dig massevis af gaveideer og inspiration til gaver til pigen på 10 år.

Den 10 årige pige står lige mellem børneårene og teenageårene. Interessen for musik, mode og makeup er måske begyndt at blomstre. Men samtidig har hun ikke helt forladt legetøjet endnu. Pigen på 10 år har således det ene ben plantet i barndommen og det andet ben i ungdommen. En god gave til 10 årig pige kan derfor være rigtig svær at finde på.

Derfor er denne guides mission at hjælpe dig. Gennem guiden forsøger vi at svare på det svære spørgsmål: Hvad ønsker en 10 årig pige sig? 

Så uanset om du mangler en gave til fødselsdag, jul eller en anden særlig anledning kan du bruge guiden som dit hjælpeværktøj til, hvad du kan give i gaver til pigen på 10 år.

 

Legetøjsgaver til 10 årige piger

Jep, legetøj kan bestemt stadig fungere som gaver til pigen på 10 år. Det skal bare være den rette slags legetøj og noget, som passer med pigens interesser.

Har du at gøre med en pige, som godt kan lide at være kreativ? Så er alle former for kreapakker gode som gaver til pigen på 10 år. Ud over de traditionelle pakker med glitter og glimmer, findes der også et hav af mere specielle krea pakker. Det kan for eksempel være en pakke med alt til at lave flotte venindearmbånd med.

Spil er en anden oplagt mulighed. Det kan være de klassiske brætspil, hvor der er mange forskellige slags at vælge mellem. Som 10 årig kan pigen være med i de fleste spil, også voksenudgaverne, og så er der sjov for hele familien. Puslespil er også super som gave til 10 årig pige. Vælg et med mindst 1000 brikker for at give hende en udfordring og noget at lave i lang tid.

Forskellige former for logikspil, tryllesæt eller konstruktionssæt eller kemisæt som udfordrer hjernen, er også fantastiske ting til 10 årige piger.

Legetøjsgaver til 10 årige piger

 

Tøj, smykker og makeup

Vi kommer nok ikke uden om det. I 10 års alderen begynder pigers interesse for tøj, smykker og makeup for alvor at spire.

Når det kommer til tøj er pigen måske begyndt at have en særlig stil og stiller måske også lidt højere krav til, hvor tøjet kommer fra, end hun gjorde tidligere. Derfor er tøj oplagt som gaver til pigen på 10 år. Brug anledningen til at give noget tøj, som du ved vil vække glæde. Eller giv hende ligefrem en shoppetur med dig i gave, så I kan vælge tøjet sammen.

En anden ting, som mange piger fanger interesse for i denne alder er smykker. Hvis pigen ikke allerede har fået lavet hul i ørerne, kan dette være en oplagt gaveide. Andre gaver til pigen på 10 år som vil falde i god jord er søde halskæder, ringe og øreringe. Husk at skæve lidt til, hvad hun allerede har, så du ved at du vælger noget, som passer til hendes stil.

Hvis pigen er begyndt at udtrykke interesse for makeup, kan en gave være en god mulighed for dig til at hjælpe hende med at vælge nogle gode og sikre produkter. Det behøver ikke være makeup, men kan også være andre beauty produkter som en særlig hårbørste, neglelak eller en fin toilettaske. De fleste ting i den boldgade vil være gode gaver til pigen på 10 år.

 

Gaver til fritidsinteresser og udendørs

Har den 10 årige pige i dit liv en særlig fritidsinteresse? Så kan der være mulighed for at give en gave, der passer til den. Fra fodbold, til gymnastik, ridning, spejder, svømning eller alt derimellem, kan du undersøge mulighederne for at give noget udstyr, som passer til hendes interesser.

Udendørs gaver er også stadig oplagte, som gaver til pigen på 10 år. Nu er hun så stor, at hun for alvor kan få en masse sjov ud af for eksempel en airtrack til at lave seje spring på. Eller hvad med en slackline til at hænge op mellem træerne i haven? Den kan udvides med meget sejt ekstra tilbehør og blive til en hel ninja bane i baghaven. Er der ikke plads til det hjemme, kan det tages med i skoven og hurtigt sættes op.

Et paddleboard til sommeren er også en oplagt mulighed. Den 10 årige pige vil sikkert elske at padle rundt og slappe af på det.

Har pigen interesse for køkkenhaven, kan både arbejdsudstyr eller planter være gode gaver til pigen på 10 år. Måske et særligt frugttræ, som er hendes særlige ting i haven?

Gaver til fritidsinteresser og udendørs

 

Elektronik

Der kan være mange holdninger til, hvilken form for elektronik der er alderssvarende for børn. Denne liste er blot til inspiration, og du og pigens forældre sætter naturligvis standarden for, hvad I synes der er passende.

Uanset hvad, vil elektronik nok være blandt de mest populære gaver til pigen på 10 år. Her kan hun ønske sig alt fra en iPad, et fjernsyn til sit værelse, sin egen computer, et kamera, en mobiltelefon eller et smart watch.

Det lyder dyrt, men det behøver det faktisk ikke at være. Ofte behøver du slet ikke købe det fra nyt. Der findes et kæmpe udvalg af brugt teknologi, som stadig virker perfekt og kan fås til en fornuftig pris. Eller måske har du endda selv en ældre mobiltelefon eller andet liggende i skuffen? Det er både prisvenligt og godt for klimaet at genbruge.

Andre gaver til pigen på 10 år i samme kategori kan være spil til computer eller playstation, hovedtelefoner eller elektroniske byggesæt.

 

Oplevelsesgaver

Oplevelsesgaver er en fantastisk god ide som gaver til pigen på 10 år. I den alder er der næsten uendelige muligheder i alle prisklasser. Det kan være alt fra en hyggedag med dig, hvor pigen får lov til at bestemme, hvad hun har lyst til, til en shoppetur til en nærliggende storby.

Vælg en oplevelse som passer til pigens interesser – og naturligvis dit budget. Det behøver ikke være dyrt for at være godt. En tur i biografen eller på café, hvor pigen føler sig i centrum og i bare kan hygge, kan være noget helt særligt.

Du kan også vælge en god action packed aktivitet som en tur i en udendørs klatreskov eller en indendørs klatrevæg. En tur på en gokart bane, et spil lasergame eller en tur i bowlinghallen vil helt sikkert også være et stort hit og sjovt for alle som deltager.

Der findes også mange forskellige mere unikke oplevelser at vælge imellem. Interesserer pigen sig for at være i køkkenet, kan du vælge et madlavnings- eller bagekursus. Eller hvad med en arrangeret skattejagt for hele familien?

De klassiske ture i sommerland kan også være perfekte som gaver til pigen på 10 år.

Oplevelsesgaver til piger på 10 år

 

Gaveideer til specifikke anledninger – jul og fødselsdag

Alle gaver i denne guide kan naturligvis også bruges som gaver til den særlige 10 års fødselsdag og som julegave til 10 årig pige. For et hurtigt overblik får du dog her et par gode fødselsdags- og julegaveideer til piger på 10 år:

  • Elektronik: Måske det der står øverst på alle 10-åriges ønskeliste. Giv et fjernsyn, et kamera, computer, en mobiltelefon eller et smart watch. Og bare rolig, det behøver ikke købes fra ny. Der findes et kæmpe udvalg af brugt teknologi, som stadig virker perfekt.
  • Bøger eller blade: Bøger er altid et godt valg som gaver til børn. Find nogle af pigens yndlingsbøger eller giv hende nogle, der lærer hende noget nyt. En anden god gave til pige på 10 år er et årsabonnement til et blad. Det kan være et ungdomsblad, et Anders And blad eller hvad der ellers falder i hendes interesse.
  • Konstruktionssæt: Perfekt som 10 års fødselsdagsgave til pige. Selv pigen, som er vokset fra det meste legetøj, vil formentlig finde det sjovt at bygge diverse sjove og svære konstruktioner som for eksempel Lego eller andre byggesæt.
  • Tøj: Brug anledningen til at give et stykke tøj, som du måske normalt vil synes er for dyrt eller fint og som den 10 årige pige vil elske at få i gave.

 

Sådan vælger du den perfekte gave til pigen på 10 år

Det kan være rigtig svært at vælge gaver til børn på 10 år. Den skillevej de står ved rent udviklingsmæssigt skinner også igennem i deres interesser og ønsker.

Når du skal finde de perfekte gaver til pigen på 10 år, er det bedste derfor i virkeligheden at spørge hende, hvad hun ønsker dig. Det er den sikreste måde at få gaveideer på. Når du har listen over de ting, hun ønsker dig, så se hvad der passer med, hvad du gerne vil give hende. Både i forhold til prisen, men bestemt også i forhold til, hvad du har det bedst med at give i gave.

Hvad synes du passer bedst til hendes interesser og personlighed? Er der en gave, som du kan se vil være nyttig for hende? Som kan lære hende noget nyt og udvikle nye færdigheder?

Med disse tips og alle ideerne til gaver til pigen på 10 år i denne guide, kan du uden tvivl finde den helt perfekte gave til pigen. Uanset om det er en julegave, fødselsdagsgave, eller helt tredje type gave du skal give, så kan du bruge ideerne fra guiden her. God fornøjelse!

Bedøm denne side

Klik på en stjerne